Formål
BFA Jord til Bord er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for Transport, Service-Turisme og Jord til Bord, som har til opgave at informere og vejlede om arbejdsmiljø.
Opgaverne er bl.a.:
- Udarbejde information og branchevejledninger, herunder vejledninger til brug for virksomhedernes udarbejdelse af arbejdspladsvurderinger.
- Kortlægge branchens særlige arbejdsmiljøproblemer og medvirke ved udarbejdelsen af branchedokumentation.
- Stille forslag om at iværksætte forskningsprojekter.
- Udvikle og gennemføre oplysnings- og uddannelsesaktiviteter.
- Indgå i koordinationsarbejde vedr. arbejdsfunktioner, der går på tværs af de fem branchefællesskaber.
Opgaverne løses af tre arbejdsmiljøudvalg:
- Jordbrugets Arbejdsmiljøudvalg
- Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg
- Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg
Medlemmer
Organisation
Medlemmer
Suppleanter
3F
Peter Møller Sjøgren (Næstformand)
peter.sjoegren@3f.dk
peter.sjoegren@3f.dk
3F
Morten Fischer-Nielsen
morten.fischer-nielsen@3f.dk
morten.fischer-nielsen@3f.dk
3F
Louise Røssell Wredstrøm
louise.wredstrom@3f.dk
louise.wredstrom@3f.dk
Fødevareforbundet NNF
Per Hansen
peh@nnf.dk
peh@nnf.dk
Fødevareforbundet NNF
Morten Bisgaard Andersen
mba@nnf.dk
mba@nnf.dk
Landbrugs- og Tilsynsfunktionærenes Fagforening
Jørgen Nielsen
jon@forbundet.dk
jon@forbundet.dk
HK/Privat
June Halvorsen
44jha@hk.dk
44jha@hk.dk
Partskonsulent, Arbejdstagersekretariatet
Merete Kaffka
merete.kaffka@3f.dk
merete.kaffka@3f.dk
GLS-A
Anne Marie Hagelskjær Smit (Formand)
amh@gls-a.dk
amh@gls-a.dk
GLS-A
Helle Birk Domino
hebd@gls-a.dk
hebd@gls-a.dk
DI, slagteri
Jesper Zanchetta Kock
jzk@di.dk
jzk@di.dk
DI, slagteri
Annette Hoffmann (næstformand)
aho@di.dk
aho@di.dk
DI, mejeri
Camilla Fenger Roed
cafr@di.dk
cafr@di.dk
Betina Goul
betina.goul@arlafoods.com
betina.goul@arlafoods.com
DI, mejeri
Laura Adela Raundorf
laur@di.dk
laur@di.dk
Betina Goul
betina.goul@arlafoods.com
betina.goul@arlafoods.com
Landbrug & Fødevarer
Lone Andersen
lon@lf.dk
lon@lf.dk
Lars Jonsson
formanden@nola.dk
formanden@nola.dk
Naturstyrelsen
Anne Lyders Gade
annlg@nst.dk
annlg@nst.dk
Lederne
Signe Tønnesen Bergmann
smt@lederne.dk
smt@lederne.dk
Lars Andersen
la@lho.dk
la@lho.dk
Danske Anlægsgartnere, DAG
Marco Kjærgaard Grundorph
marco@ka-gartner.dk
marco@ka-gartner.dk
Per Malmos
per@malmos.as
per@malmos.as
Partskonsulent, Arbejdsgiversekretariatet
Helle Birk Domino
hebd@gls-a.dk
hebd@gls-a.dk
Partskonsulent, MIA
Laura Adela Raundorf
laur@di.dk
laur@di.dk
Partskonsulent, SAU
Annette Hoffmann
aho@di.dk
aho@di.dk
Opbygning
Branchearbejdsmiljøudvalgets forretningsorden og opbygning
Forretningsorden for BFA Jord til Bord.
BFA Jord til Bord består af tre arbejdsmiljøudvalg, som dækker alle brancher inden for området:
Jordbrugets Arbejdsmiljøudvalg
Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg
Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg
De tre arbejdsmiljøudvalg fastsætter selv deres vedtægter og forretningsorden inden for rammerne af BFA Jord til Bords vedtægter og arbejdsmiljølovgivningen.
BFA Jord til Bord er opbygget med følgende sammensætning:
Arbejdsgiver
Repræsentanter
Stedfortrædere
Slagteriernes Arbejdsgiverforeninger
2
2
Mejeribrugets Arbejdsgiverforening
2
2
Land og Skovbrugets Arbejdsgivere/
Danske Kvægavlsforeninger
Danske Kvægavlsforeninger
1
1
Gartneribrugets Arbejdsgiverforening/
Landsforeningen Danske Anlægsgartnermestre
Landsforeningen Danske Anlægsgartnermestre
1
1
Dansk Landbrug
1
1
Staten, Amterne og Kommunerne
1
1
Arbejdstager
Repræsentanter
Stedfortrædere
Fødevareforbundet NNF
2
2
Fagligt Fælles Forbund
3
3
Handels- og Kontorfunktionærernes Forbund
1
1
Serviceforbundet
1
1
Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd
1
1