HELT SIKKER SUND sammen
Branchens mål for reduktion af ulykker og fysiske belastninger.
SAVportalen.dk
Branchens mål for reduktion af ulykker og fysiske belastninger.
APV, trivselstjek, psykisk arbejdsmiljø, nyansatte mm
Skemaer og tjeklister til kortlægning og styrkelse af arbejdsmiljøet
Værktøjer og tjeklister til en systematisk arbejdsmiljøindsats
Om forebyggelse af arbejdsbetingede ulykker og lidelser
Om muskel- og besvær (MSB), ensidigt gentaget arbejde (EGA), løft og ergonomi
Foldere, videoer og powerpoint-præsentationer mm
Faktaark, værktøjer, aftaler og lovstof om støj, akustik, indeklima mv.
Vejledning og faktaark om bl.a. mikroorganismer og kemikalier
Samlet oversigt over alle vores faktaark om arbejdsmiljø
Formidling af godt arbejdsmiljø på tværs af kulturer
Læs om projektet og find branchens nye værktøj til opkvalificering af jeres rokeringsgrupper
Hvor langt er I på forebyggelse af ulykker, reduktion af fysiske belastninger og hvordan er jeres kultur? Se hvad branchen svarede i efteråret 2024.
I dette og kommende år afholder vi gratis to-dages kurser for udvalgte brancher forskellige steder i landet.
Slagteri- og kødbranchens indsats frem mod 2030. Præsentation med branchens mål for reduktion af ulykkesincidens og fysiske belastninger.
Håndbog med baggrundsviden og værktøerj til forebyggelse af muskel- og skeletbesvær (MSB) målrettet arbejdsmiljøorganisation i slagteri- og kødbranchen.
Værktøj med skema til kortlægning og vurdering af arbejdsbevægelser. Skemaer til vurdering af både grupper af medarbejdere og hele afdelinger.
Værktøjer om alt lige fra det formelle arbejdsmiljøarbejde til forebyggelse af ulykker, god ergonomi og psykisk arbejdsmiljø.
Med dette værktøj kan I hurtigt evaluere arbejdet i arbejdsmiljøorganisationen (AMO), begrunde jeres vurdering og komme med forslag til forbedringer.
Om os
I SAU og KAU, som er udvalg under BFA Jord til Bord, samarbejder partskonsulenter fra arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer om at fremme arbejdsmiljøforhold i slagteri- og kødbranchen.
Arbejdstagersekretariat
Fødevareforbundet NNF
Forbundssekretær
Per Hansen
+45 38 18 72 72
peh@nnf.dk
Arbejdsgiversekretariat
Dansk Industri
Chefkonsulent
Annette Hoffmann
+45 33 77 30 51
aho@di.dk