
Bliv køreklar igen – efter en voldsom oplevelse
Værktøjskassen med gode råd til håndterering af traumatiske oplevelser f.eks. i forbindelse med trafikuheld – uanset man er involveret eller blot hjælper medtrafikanter
Værktøjskassen med gode råd til håndterering af traumatiske oplevelser f.eks. i forbindelse med trafikuheld – uanset man er involveret eller blot hjælper medtrafikanter
Viden og konkrete tiltag til sundhed og sikkerhed med skiftende arbejdstider eller natarbejde.
Kort introduktion til ansvarsfordelingen mellem arbejdsgiver, leder/mellemleder og medarbejder i forhold til arbejdsmiljøet på virksomheden.
Pjece med gode råd til virksomheder, som vil indføre overvågning. Henvisninger til de regelsæt, der regulerer overvågning af medarbejdere.
Workshopmateriale og gode råd til forebyggelse af krænkende handlinger i arbejdet.
Værktøjskasse om arbejdsbetinget stress, symptomer på kort og langt sigt samt råd til den enkelte, arbejdsmiljøorganisationen, kolleger og ledelse.
Viden, metoder og opgaver til forebyggelse af kontakttræthed, udbrændthed og forråelse.
Kort introduktion om trivsel og mobning på arbejdspladsen. Værktøjskasse med plakater og postkort, inspiration til dialogmøde.
Kort animationsfilm om forebyggelse og håndtering af mobning på arbejdspladsen.
Temaside om sexchikane. Film, dialogmateriale og gode råd om forebyggelse og håndtering af sexchikane på arbejdspladsen.
Hvad er mobning? Hvad kan der gøres ved det? Værktøjskasse med viden og gode råd til både leder, arbejdsmiljørepræsentant, ansatte og kolleger.
Et værkøj for ledere med personaleansvar.
Viden, inspiration og gode råd om stress og stresshåndtering på arbejdspladsen.
Chaufførens adfærd i trafikken forebygger ulykker, og medvirker til at skabe et godt eller dårligt billede af virksomheden.
Pjece om risiciene ved skiftetjeneste og natarbejde og gode råd til at gøre skiftetjenesten mindre sundhedsskadelig.
Landsdækkende projekt om børn i små og større grupper i bussen og chaufførerens psykiske arbejdsmiljø.
Gode råd om, hvad man kan gøre for at undgå belastninger ved overvågningsarbejde.
- og hvad man kan gøre ved det. Om de psykologiske reaktioner på voldsomme oplevelser og krisens faser, gode råd til krisehjælp og politikker samt forslag til psykologisk "førstehjælpskasse" på arbejdspladsen.