Guide fra AT til kemisk risikovurdering
Gennemgå Arbejdstilsynets guide og få overblik over de 9 ting, du skal have styr på, når du vil gennemføre en kemisk risikovurdering.
Gennemgå Arbejdstilsynets guide og få overblik over de 9 ting, du skal have styr på, når du vil gennemføre en kemisk risikovurdering.
Arbejdsmiljøhåndbog for hotel- og restaurationsbranchen. Om APV, arbejdsulykker, ergonomi, støj, ventilation, stress - og meget mere.
Værktøjskasse til kemisk risikovurdering. Rummer bl.a. en film og pjece om regler og krav og formularer, I kan downloade og udfylde.
Fakta om forurening fra levende lys på restauranter og forslag til, hvordan forureningen kan mindskes. Relevant i alle brancher, hvor der anvendes levende lys.
Viden om luftforurening og arbejdsmiljø i køkkener. Ideer til reduktion via tekniske løsninger og mindre adfærdsændringer.
Baggrundsviden om støj og gode råd til reduktion af støj og forebyggelse af høreskader i køkkener.
Hvornår er der krav om mekaniske punktudsugning/udsigning ved opvaskemaskiner? Hvilke krav er der til udsugningen? Kort indføring i regler og krav målrettet hotel og restauration.
Vejledning om støj, måling af lydbelastninger, risici for høreskader og forebyggelse.