
OPSKRIFTEN PÅ ET GODT ARBEJDSMILJØ
Arbejdsmiljøhåndbog for hotel- og restaurationsbranchen. Om APV, arbejdsulykker, ergonomi, støj, ventilation, stress - og meget mere.
Arbejdsmiljøhåndbog for hotel- og restaurationsbranchen. Om APV, arbejdsulykker, ergonomi, støj, ventilation, stress - og meget mere.
Hvordan sikrer I, at jeres nyansatte føler sig velkomne og får den oplæring og instruktion, de har brug for?
Den lovpligtige arbejdsmiljøorganisationen kort fortalt. Hvornår er det lovpligtigt med en arbejdsmiljøorganisation? Hvordan skal den organiseres? Og hvem skal sidde i den?
Få inspiration til et bedre arbejdsmiljø med interaktiv tegneserie fra hotel- og restaurationsbranchen.
Gratis onlinekursus i arbejdsmiljø til hotel- og restaurationsbranchen.
Om det lovpligtige tilbud på gratis helbredskontrol til medarbejdere med natarbejde
Hvem har pligt til hvad, når der opstår arbejdsmiljøproblemer på arbejdspladsen? Ansvar og pligter kort fortalt.
Hvad må de unge arbejde med? Og hvilke særlig regler og krav er der til deres arbejdsmiljø?
Tag hånd om de unges arbejdsmiljø. Information til arbejdsgivere, undervisere, forældre og unge.
Kort og godt om regler og krav til arbejddsmiljøet for unge under 18 år i feriejobs.
Vejledning om god oplæring i gastronom- og tjenerfaget. Om unge mennesker på arbejdspladsen, trivsel, de 6 guldkorn og elevsamtalen.
Gennemgang af de vigtigste regler og krav til de unges arbejdsmiljø i hotel- og restaurationsbranchen: Alder, arbejdssttid, oplæring og instruktion, aften- natarbejde, arbejdsopgaver mm.
"I lykkelige omstændigheder". Vørktøjskasse om graviditet og arbejdsmiljø med viden og gode råd til både ledelsen, arbejdsmiljøorganisationen, kolleger og den gravide selv.
Hvilke regler er der for obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse?
Hvad skal med i den årlige arbejdsmiljødrøftelse?
Hvem skal med i arbejdsmiljøorganisationen?
Hvad der forventes af dig, dine rettigheder og din rolle til daglig.
Temaside til arbejdsgivere og ledere med personaleansvar. Om alt lige etablering af AMO og APV til tilrettelæggelse arbejdet, instruktion og oplæring, personlige værnemidler og trivsel gennem implementering af de 6 guldkorn.
Branchevejledning i udarbejdelse af arbejdspladsvurdering (APV) og gode løsning til typiske arbejdsmiljøproblemer.