
"En dag slipper heldet måske op"
Forebyg fald- og skæreulykker i køkkenet. Film- og dialogmateriale målrettet restaurationsbranchen. Velegnet til undervisning og instruktion.
Krav og gode råd til forebyggelse af skader på hånd og fingre ved brug af fx knive, værktøjer eller håndtering af maskiner.
Introduktion og link til alle vores faktaark om arbejdsmiljø målrettet mejeriindustrien.
Samling af forebyggelsesskemaer til registrering og analyse af bl.a. faldulykker, knivhåndsulykker og maskinulykker.
Vurdering af ulykkesrisici og gode råd til forebyggelse.
Film, gode råd og diskussionsmateriale om forebyggelse af skæreulykker i køkkenet.
Kort film med de vigtigste huskeregler for sikker brug af farlige maskiner.
4 korte instruktionsfilm om arbejde i køkkenet, fald på glatte gulve, faldskader og skæreskader.
Har I styr på maskinsikkerheden, og hvad skal der til, for at I kan få det? Til alle, der arbejder med maskiner på metalværksteder og træværksteder, køkkenmaskiner, landbrugsmaskiner, håndmaskiner og specialværktøj.
En hurtig guide til at finde de rette personlige værnemidler målrettet ejendomsfunktionær, fængsels- og vagtpersonale, rengøringspersonale, vaskeri, køkkenpersonale og frisører.
Tegning med rim om, hvad der kan ske, når man ikke tager de nødvendige forholdsregler ved arbejde med farlige maskiner. Til fri afbenyttelse.
Tegning med rim om, hvad der kan ske, når man ikke anvender sikkerhedsbeklædning. Til fri afbenyttelse.
Værktøjskasse om forebyggelse af arbejdsulykker ved forlystelser som karruseller, vandruchebaner, ruchebaner, hoppeborg, flyvende tæpper mv.
Om alt lige fra planlægning og organisering til tunge løft, farlige maskiner og psykisk arbejdsmiljø. Foreligger både i online-udgave og som pdf til download.
Branchevejledning med gennemgang af risici, regler og forslag til gode løsninger på alle de typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen.
Arbejdsmiljøhåndbogen gennemgår alle de væsentligste arbejdsmiljøforhold ved indendørs rengøring og service. Foreligger både i online-udgave og som pdf til download.
Arbejdsmiljøhåndbog for hotel- og restaurationsbranchen. Om APV, arbejdsulykker, ergonomi, støj, ventilation, stress - og meget mere.
Gennemgang af de væsentligste arbejdsmiljøforhold inden for zoologiske haver, dyreparker og forsøgslaboratorier.
Opslagsbog, der omhandler de arbejdsmiljømæssige regler om bl.a. arbejde med maskiner og værktøj, kemiske stoffer og brug af værnemidler mv.