
Kom godt fra start på ungmedjob.dk
Tag hånd om de unges arbejdsmiljø. Information til arbejdsgivere, undervisere, forældre og unge.
Kort og godt om regler og krav til arbejddsmiljøet for unge under 18 år i feriejobs.
Arbejdsopgaver, anvendelse af maskiner, arbejds- og hviletid for børn og unge under 18 år, herunder erhvervspraktikanter og børn i familiebrug.
Informationssite med gode råd og materialer til arbejdsgivere, undervisere, forældre og de unge selv. Åbner i nyt vindue.
Regler og krav til arbejdsmiljøet ved ansættelse af unge under 18 år.
Introduktion og link til alle vores faktaark om arbejdsmiljø målrettet mejeriindustrien.
Hvad må de unge arbejde med? Og hvilke særlig regler og krav er der til deres arbejdsmiljø?
Regler og gode råd ved ansættelse af unge på 15-17 år, som ikke er omfattet af undervisningspligt.
Der er brug for dig til at udvikle et bæredygtigt landbrug.
Vejledning om god oplæring i gastronom- og tjenerfaget. Om unge mennesker på arbejdspladsen, trivsel, de 6 guldkorn og elevsamtalen.
Branchevejledning med gennemgang af risici, regler og forslag til gode løsninger på alle de typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen.
Arbejdsmiljøhåndbogen gennemgår alle de væsentligste arbejdsmiljøforhold ved indendørs rengøring og service. Foreligger både i online-udgave og som pdf til download.
Arbejdsmiljøhåndbog for hotel- og restaurationsbranchen. Om APV, arbejdsulykker, ergonomi, støj, ventilation, stress - og meget mere.
Opslagsbog om bl.a. arbejdsmiljøarbejdet, arbejde med maskiner og værktøj, indretning, manuel håndtering, kemiske stoffer og brug af værnemidler mv.
Opslagsbog om bl.a. arbejdsmiljøarbejdet, arbejde med maskiner og værktøj, indretning, manuel håndtering, kemiske stoffer og brug af værnemidler mv.
Arbejdsmiljøhåndbogen gennemgår alle de væsentligste arbejdsmiljøforhold ved film- og tv-produktioner, fra tunge løft til forebyggelse af ulykker og stress.
Gennemgang af de vigtigste regler og krav til de unges arbejdsmiljø i hotel- og restaurationsbranchen: Alder, arbejdssttid, oplæring og instruktion, aften- natarbejde, arbejdsopgaver mm.
Branchevejledning om arbejdsmiljøet på vaskerier og de vigtige arbejdsproblemer, som arbejdsmiljøorganisationen skal forholde sig til, fra farlige stoffer og ergonomi til psykisk arbejdsmiljø.
Gode ideér til effektive forebyggende foranstaltninger i bowlingscentre. Om bl.a. farlige maskiner, tunge løft, psykisk arbejdsmiljø og unges arbejdsforhold.