
HELT SIKKER SUND
Slagteri- og kødbranchens indsats frem mod 2030. Præsentation med branchens mål for reduktion af ulykkesincidens og fysiske belastninger.
Slagteri- og kødbranchens indsats frem mod 2030. Præsentation med branchens mål for reduktion af ulykkesincidens og fysiske belastninger.
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og Kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2024
Hvor langt er I på forebyggelse af ulykker, reduktion af fysiske belastninger og hvordan er jeres kultur? 3 skemaer I kan bruge til at score jeres arbejdsmiljø.
2442 ansatte i slagteribranchen har i 2022 svaret på et spørgeskema om arbejdsstillinger. Spørgsmålene er identiske med dem, der indgår i Arbejdstilsynets nationale undersøgelse, men på et væsentligt større datagrundlag for branchen.
Et gratis tilbud til arbejdsmiljøorganisationen, der løb i hele 2022. Tilbuddet er udløbet.
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2021
Regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik den 22. december 2020 en trepartsaftale om nye mål for arbejdsmiljøet i Danmark, som gælder til 2030. Læs aftaleteksten her.