Slagteri- og Kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2024
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og Kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2024
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og Kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2024
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2021
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og Kødbranchens konference om MSB 2016
Metode til at fremme den gode dialog mellem det tekniske personale og produktionen. I metoden bruges bl.a. de velkendte røde og gule kort fra fodboldbanen.
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og Kødbranchens Arbejdsmiljødag 2014
Præsentationer og materialer fra Slagteri- og Kødbranchens Arbejdsmiljødag 2013
Rapport om Charfførprojektet, der havde til formål at forebygge ulykker og mindske sygefravær blandt chauffører. I projektet deltog Danish Crown Nordic i Kolding og Ringsted og Tulip Fast Food.
Drejebog med køreplan for systematisk ændring af adfærd, der gør den interne færdsel sikker på virksomheder inden for slagteri- og kødbranchen.
Et projekt til nedbringelse af arbejdsbetingede lidelser. Eksempler på metoder og tiltag til inspiration for andre i branchen.