
Sikker instruktion (arbejdsgivere)
Gode råd til arbejdsgiver om oplæring, instruktion, tilsyn og sikkerhedskultur. Temaside og pjece til download.
Gode råd til arbejdsgiver om oplæring, instruktion, tilsyn og sikkerhedskultur. Temaside og pjece til download.
Temaside og pjece til medarbejdere med svar på de vigtigste spørgsmål om instruktion.
Hvordan sikrer I, at jeres nyansatte føler sig velkomne og får den oplæring og instruktion, de har brug for?
5 instruktionsvideoer om forebyggelse af ulykker gennem sikker instruktion. Målrettet vagter, forsvar og rengøring.
Den lovpligtige arbejdsmiljøorganisationen kort fortalt. Hvornår er det lovpligtigt med en arbejdsmiljøorganisation? Hvordan skal den organiseres? Og hvem skal sidde i den?
Få inspiration til et bedre arbejdsmiljø med interaktiv tegneserie fra hotel- og restaurationsbranchen.
Tag hånd om de unges arbejdsmiljø. Information til arbejdsgivere, undervisere, forældre og unge.
Hvem har pligt til hvad, når der opstår arbejdsmiljøproblemer på arbejdspladsen? Ansvar og pligter kort fortalt.
Arbejdsmiljøhåndbog for hotel- og restaurationsbranchen. Om APV, arbejdsulykker, ergonomi, støj, ventilation, stress - og meget mere.
Kort og godt om regler og krav til arbejddsmiljøet for unge under 18 år i feriejobs.
Lav APV online og få styr på arbejdsmiljøet. Inspiration, metoder og værktøj til udarbejdelse af den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV). Målrettet brancher inden for service og turisme.
Gennemgang af de vigtigste regler og krav til de unges arbejdsmiljø i hotel- og restaurationsbranchen: Alder, arbejdssttid, oplæring og instruktion, aften- natarbejde, arbejdsopgaver mm.
Hvad må de unge arbejde med? Og hvilke særlig regler og krav er der til deres arbejdsmiljø?
Hvilke regler er der for obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse?
Hvad skal med i den årlige arbejdsmiljødrøftelse?
Hvem skal med i arbejdsmiljøorganisationen?